Selecteer een pagina

D’N KERST

Kerst staat voor de deur en bij d’n Buurman vieren we dit feest van delen en samenzijn in stijl! Daarom serveren wij onze kerstbrunch en kerstdiner in shared vorm zoals jullie van ons gewend zijn. 

We starten onze feestelijke maaltijd met een hartverwarmende soep, geserveerd met vers gebakken brood, verrukkelijke dips, bruschetta’s en rijkelijk belegde canapés – een smaakvolle opening voor wat komen gaat.

Daarna presenteren we in verschillende rondes een scala aan heerlijke gerechten in het midden van de tafel, zodat iedereen kan proeven en delen. Onze selectie omvat een mix van onze vertrouwde favorieten van de menukaart, aangevuld met speciale kerstgerechten. Verwacht vis-, vlees- en vegetarische gerechten om uit te kiezen. 

En vergeet niet de zoete afsluiter! Om af te sluiten hebben serveren wij een dessert van de chef.

KINDERMENU 
Voor de kinderen hebben wij een speciaal kinder menu bestaand uit een kleine soep, daarna de keuze uit poffertjes of friet met snack en een kinderijs om af te sluiten. 

We willen graag dat iedereen van deze speciale maaltijd kan genieten, dus als je dieetwensen of allergieën hebt, laat het ons dan van tevoren weten. We zorgen ervoor dat je een onvergetelijke en zorgeloze culinaire ervaring hebt. 

BRUNCH: €42,50 | DINER: €47,50 | KINDERMENU: €14,50

D’N DIT WAS 2023 QUIZ

Doe mee aan de “Dit was 2023 Quiz” bij D’n Buurman in Mill op 30 december 2023! Na het overweldigende succes van vorig jaar, hebben we dit jaar opnieuw een boeiende quiz samengesteld die je kennis van het afgelopen jaar op de proef stelt.

Ben jij klaar voor de ultieme test van je kennis? Vorm een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen en schrijf je in voor slechts €30 per team (te betalen tijdens de quiz). Onthoud, dit jaar is anders – opzoeken van antwoorden is niet toegestaan. Het komt echt aan op wat je weet! Durf jij de uitdaging aan?

De quiz begint om 19:30 uur, maar de deuren openen al om 18:30 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

De prijsuitreiking vindt plaats op 2 januari tijdens onze nieuwjaarsborrel, waar iedereen welkom is. Geniet van live muziek en een feestelijke sfeer! Dit mag je niet missen.

Vorig jaar waren de tickets razendsnel uitverkocht, dus wacht niet te lang met inschrijven via onze website. Vorm je team, laat je hersenen kraken, en maak je klaar voor een avond vol plezier en uitdaging.

INSCHRIJVEN

VACATURES 

Voor uitbreiding van ons team en wegens de aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt jou het leuk om ons enthousiaste jonge team te komen versterken en met ons te werken om onze gasten in de watten te leggen of wil je meer weten over wat wij te bieden hebben, neem vooral contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om kennis te maken.

SOLICITEER DIRECT VIA EEN MAIL NAAR INFO@BUURMANMILL.NL OF KOM EEN KEER BIJ ONS BINNEN

SHARED DINING

Kom een avond proeven, delen en genieten bij D’n Buurman. Voor een vaste prijs van 39.5 kun je onbeperkt gerechten bestellen die je kunt delen met je tafelgenoten. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht en worden op het midden van de tafel geserveerd. 

MENU

RESERVEREN

D’N BORREL

Gezellig met vrienden, je collega’s of je voetbalteam een drankje komen doen? Van speciaal bier, cocktails en wijnen tot gevarrieerde assortiment warme dranken, frisdranken en alcoholvrije bieren.

RESERVEREN

D’N LUNCH

Onze uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen uit gerechten op vloerbrood, op een unieke Buurmanbol, maaltijdsalades en andere lekkernijen. Kun je niet kiezen? Ga voor een shared plank met allerlei kleine gerechten om te delen. 

MENU

RESERVEREN