Selecteer een pagina

ETEN & DRINKEN

Een reservering bij D’n Buurman belooft een geweldige ervaring, perfect voor lunch en borrel met vrienden en collega’s.

LUNCHDINER

A LA CARTE

Ontdek onze uitgebreide a la carte kaart, waarbij je de vrijheid hebt om je eigen culinaire reis samen te stellen. Kies uit een verscheidenheid aan smaken en gerechten die bij jouw voorkeuren passen.

MENU

RESERVEER

SHARED DINING

Kom en geniet van een avond vol proeven en delen bij D’n Buurman!

Voor een vaste prijs van 42,50 per persoon kun je onbeperkt gerechten bestellen die perfect zijn om te delen met je tafelgenoten. Onze gerechten hebben het formaat van een tussengerecht en worden gezellig geserveerd in het midden van de tafel.

MENU

RESERVEREN

D’N LUNCH

Ontdek onze vernieuwde lunchkaart, boordevol keuzes voor elk smaakpalet. Geniet van heerlijke gerechten op vloerbrood, geserveerd op onze unieke Buurmanbol, verrukkelijke maaltijdsalades en andere smaakvolle lekkernijen. Heb je moeite met kiezen? Opteer voor onze shared plank, gevuld met een verscheidenheid aan kleine gerechten om samen van te genieten.

 

MENU

RESERVEREN

Onze uitgebreide lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen uit gerechten op vloerbrood, op een unieke Buurmanbol, maaltijdsalades en andere lekkernijen. Kun je niet kiezen? Ga voor een shared plank met allerlei kleine gerechten om te delen.

D’N BORREL

Op zoek naar een gezellige plek om met vrienden, collega’s of je voetbalteam te genieten van een drankje? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ontdek ons uitgebreide assortiment van speciaalbieren, cocktails en wijnen. We bieden ook een gevarieerd aanbod aan warme dranken, verfrissende frisdranken en smakelijke alcoholvrije bieren. Bij ons vind je voor ieder wat wils. Kom langs en proef de gezelligheid!

MENU

RESERVEREN